‘CAS LA MANADA’ Els jutges mantenen en llibertat provisional la Manada L’Audiència de Navarra rebutja l’ingrés a la presó dels condemnats perquè considera que no han variat les circumstàncies per les quals en van decretar la sortida
mayo 17, 2019
Mastelers aeris i rodes de la mort al festival de circ de Girona La vuitena edició de l’Elefant d’Or tindrà una fira del sector
mayo 17, 2019

Detingut per circular 11 km contra direcció a l’AP-7 a Gelida L’home va triplicar la taxa d’alcoholèmia permesa en el control que li van fer els Mossos

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 2 de gener, a l’altura de Gelida (Alt Penedès), un home de 49 anys que circulava de matinada contra direcció per l’autopista AP-7 i que triplicava la taxa permesa d’alcoholèmia. 

En un comunicat, la policia de la Generalitat ha informat aquest divendres que els fets van passar cap a les 2.15 del dia 2 quan l’home, de nacionalitat peruana i veí de Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès), circulava en direcció contrària i de forma erràtica per l’autopista. Diversos conductors que es van creuar amb el detingut van alertar els Mossos, que van haver de tallar l’autopista, en sentit sud, per interceptar el vehicle infractor.

L’home presentava “símptomes clars i evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol”, segons la policia, que li va fer la prova d’alcoholèmia, en què va donar una taxa de 0,84 mg/l en aire espirat, fet que suposa més del triple del límit permès.

Els Mossos van detenir el conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària, per conducció temerària i per conduir sota els efectes de l’alcohol. Les mateixes fonts han informat que el detingut ja va tenir suspès el permís de conduir des del juny del 2016 al mateix mes del 2017, pel mateix motiu.

El conductor va passar dimecres a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) i ha quedat en espera de judici penal.